Thursday, February 21, 2013


Здраво дечки ! :)

Моето име е Симона. Живеам во Скопје и имам 22 години. Студирам Туризам на Природно Математички Факултет и сум 3та година.
Ја сакам модата , но не сум нејзин роб .

P.s: не преферирам често да носам штикли (што не значи дека нема да има постови  со нив :) ), па поради тоа на мојот блог ќе има повеќе едноставни комбинации. :)